Coinbase Bu 2 Altcoin’e Müjdeyi Verdi: Listeye Giriyorlar!

Kripto para piyasası konsolide olmaya devam ediyor. Lider kripto Bitcoin irtifa kaybetse de direnç gösterdi ve 51 bin dolar etrafında mücadele ediyor. Piyasa biraz mola verse de kripto borsaları listelerinde güncelleme yapmayı sürdürüyor. Önde gelen kripto borsası Coinbase 2 altcoin için liste müjdesi verdi.

Coinbase, Starknet’i (STRK) “deneysel” etiketiyle listeleyecek

Kripto borsası Coinbase, Ethereum ağında Starknet’i (STRK) destekleyecek. Borsa, listelemeyi “deneysel” etiketiyle yapacağını belirtti. Coinbase, likidite koşulları sağlandığı takdirde alım satım bugün ilerleyen saatlerde başlayacağını kaydetti. Varlık arzı yeterli olduğunda, STRK-USD işlem paritesinde alım satım aşamalı olarak başlayacak. Bu bağlamda Coinbase, resmi X hesabından şu duyuruyu yaptı:

Coinbase, Ethereum ağında (ERC-20 token) Starknet (STRK) için destek ekleyecek. Bu varlığı diğer ağlar üzerinden göndermeyin, aksi takdirde fonlarınız kaybolabilir. Bu varlık için transferler, ticaretin desteklendiği bölgelerde Coinbase ve CoinbaseExch’te mevcuttur.

Coinbase, Helium Mobile (MOBİL) için destek ekleyecek

Ayrıca Coinbase, Solana ağında (SPL token) Helium Mobile (MOBILE) için destek ekleyecek. Borsa, likidite koşullarının karşılanması halinde, alım satımın 22 Şubat 2024 tarihinde TSİ: 12 civarında başlayacağını belirtti. Bu bağlamda kripto borsası şu duyuruyu yaptı:

Coinbase, Solana ağında (SPL token) Helium Mobile (MOBILE) için destek ekleyecek. Bu varlığı diğer ağlar üzerinden göndermeyin, aksi takdirde fonlarınız kaybolabilir. Bu varlık için transferler, ticaretin desteklendiği bölgelerde Coinbase ve CoinbaseExch’te mevcuttur.

Borsa, bu varlığın yeterli arzı sağlandığında MOBILE-USD paritesinde alım satımı aşamalı olarak başlatacağını kaydetti. Ayrıca, MOBILE desteğinin, desteklenen bazı yargı bölgelerinde kısıtlanabileceğini belirtti.

İlk Starknet airdrop’u 782 milyon token dağıttı, altcoin fiyatı düştü!

Starknet’in STRK tokenleri 20 Şubat’ta piyasaya sürüldüğünde, ekibin airdrop tokenlerinin ihracını yönetme şekli ve bunların kilidinin açılmasına ilişkin programa yönelik eleştiriler nedeniyle düşüşe geçti. Altcoin fiyatı son 24 saat içinde %8’den fazla düştü. Yazı sırasında token 1,90 dolardan işlem görüyordu.

Starknet X’te yaptığı açıklamada, 20 Şubat itibariyle 220 milyondan fazla STRK tokenı talep eden 100.000’den fazla cüzdanla yaklaşık 1,3 milyon adrese yaklaşık 782 milyon token dağıtıldığını belirtti. Plana göre proje, tokenların kilidini Nisan ayından itibaren 31 ay boyunca aylık bazda açacak. Eleştiriler, Starknet’in token oluşturma etkinliğinin aslında Kasım 2022’de gerçekleştiğinin ve ilk bir yıllık hak ediş süresinin daha sonra bu yılın Nisan ayına ertelendiğinin keşfedilmesinden kaynaklanıyor. Token Unlocks verilerine göre, 2,6 milyar dolardan fazla değere sahip arzın yaklaşık %13’ü Nisan’da açılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir