WazirX Hackerı SHIB Coin ve Bu Altcoinleri Satıyor, Bunu Alıyor!

WazirX hackerı SHIB Coin, MATIC, PEPE’yi likide ederek 43.799 ETH daha elde etti. Bilgisayar korsanının elinde hala CHR, CELR, OOKI ve FRONT dahil olmak üzere 12-15 milyon dolar değerinde başka altcoinler bulunuyor. Anlaşıldığı kadarıyla hacker, Ethereum ETF onayı ile beklenen ralliye kadar ETH’yi elinde tutmak istiyor.

WazirX hackerı, SHIB Coin ve diğer altcoinleri ETH’ye çeviriyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto borsası WazirX ağır bir hack kurbanı oldu. Hacker, borsadan yüklü token çalmayı başardı. Şimdi ise bu tokenleri ETH’ye çeviriyor. On-chain veri sağlayıcısı Spot on Chain, WazirX hackerının toplam Ethereum varlıklarının 201 milyon dolar değerinde 59.097 ETH’ye yükseldiğini bildirdi. Hacker, 15.298 ETH’yi (52 milyon dolar) doğrudan borsadan çaldı. Ayrıca, 43,799 ETH (149 milyon dolar), özellikle 5.43 trilyon SHIB Coin (90.2 milyon dolar), 20.5 milyon MATIC (10.2 milyon dolar) ve 640.27 milyar PEPE (7.48 milyon dolar) olmak üzere çeşitli varlıkları tasfiye ederek satın aldı.

Spot on Chain’e göre, hacker bu ETH varlıklarıyla başka bir hamle yapmadı. İlginç bir şekilde, hacker hala CHR, CELR, OOKI ve FRONT dahil olmak üzere 12-15 milyon dolar değerinde diğer altcoinleri elinde tutuyor. Görünüşe göre WazirX hackerı, spot Ether ETF’leri önümüzdeki hafta ticaret için canlı yayına geçeceğinden, yaklaşan Ethereum fiyat rallisine de bahis oynuyor. Altcoinlerin geri kalanı istismardan sonra büyük bir fiyat düzeltmesi görürken, Ethereum 3.420 dolar civarında sabit kaldı. Perşembe günü, SHIB Coin, hacker’dan gelen büyük satışların ortasında %10’dan fazla düştü.

Shiba Inu için göstergeler yeniden diriliş işareti mi veriyor?

Yaklaşık %7’lik bir günlük fiyat düzeltmesi yaşamasına rağmen Shiba Inu, ekosistemiyle ilgili bazı önemli ölçümlerin yeniden canlanmasına tanık oldu. Örneğin, yakma oranı son 24 saat içinde %450 artarak neredeyse 50 milyon tokenin boş bir adrese gönderilmesiyle sonuçlandı. Zulanın USD karşılığı önemsiz olabilir, ancak bu alandaki sürekli çabalar fiyat üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir.

Veriler SHIB’nin toplam arzının %41’inden fazlasının yok edildiğini gösteriyor. Dolaşımdaki arzın azaltılması kıtlığa yol açarak meme coin’in değerini artırabilir. Shiba Inu balinaları da son zamanlarda oldukça aktif. IntoTheBlock’a göre, toplam günlük hacim (her işlemin 100.000 doları aştığı durumlarda) 900 milyon dolara yaklaştı ve 18 Temmuz’da gözlemlenen rakama kıyasla %1.800’lük bir artış gösterdi. Aktif hesaplar, yeni işlemler ve doğrulanmış sözleşme büyümesi gibi bazı Shibarium ölçümleri de son birkaç gün içinde kuzeye yöneldi. Bir SHIB Coin fiyat toparlanmasının yakın gelecekte yukarıda bahsedilen yükseliş göstergelerinin yeniden canlanmasını takip edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir